laptop telefoon etc.jpg

Met de clouddiensten van The Sourcing Company ben je klaar voor de toekomst

Werken in de Cloud is niet meer weg te denken. Wij realiseren ons echter dat de Cloud voor veel bedrijven letterlijk een wazige wolk is. Graag nemen wij je mee in de wereld van de Cloud. Er wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende Cloud varianten: public, private en hybrid Cloud.

 

 

Cloud mogelijkheden

Private Cloud

De private Cloud kan zowel op een door jou gekozen locatie zijn opgebouwd (on-premise) als op een locatie gekozen door een Cloud aanbieder (partner hosted).

Public Cloud

In de public Cloud wordt gebruik gemaakt van een gedeelde infrastructuur. Deze infrastructuur kan bezit zijn van, beheerd en ondersteund worden door verschillende type organisaties en staat op locatie van de leverancier.

Office 365 is hiervoor een bekende oplossing, evenals Azure van Microsoft.

Thesourcingcompany-dataopslag-azurestack-azure-cloudoplossing-Waarom-kiezen-voor-dataopslag-in-de-cloud

 

 

Hybrid Cloud

De hybrid Cloud variant is de combinatie tussen de public en de private Cloud. Ook in deze variant is Office 365 de bekendste oplossing. Er zijn echter specifieke business applicaties die niet binnen Office 365 worden aangeboden. Deze specifieke applicaties bieden wij op onze WebInfra omgeving wel. Door de koppeling van ons WebInfra platform aan het Office 365 platform ontstaat de beleving in één en dezelfde omgeving te werken.

 

 

Belangrijke kenmerken van onze cloud

Flexibility

Schaalbaarheid

Wij bieden een cloud oplossing die meegroeit of krimt met de organisatie en is daarmee kostenefficiënt.

modernization

Mobiliteit

Werken in de cloud maakt het mogelijk dat de medewerkers overal en altijd kunnen werken op iedere device. 

 

data

Beschikbaarheid

Wij garanderen dat onze cloud 100% beschikbaar is. Zeker bij woningcorporaties is het belangrijk dat je over een betrouwbare cloud beschikt die altijd bereikbaar is. 

Data security

Beveiliging & Privacy

Data beveiliging en privacybescherming zijn essentieel in deze tijd. Het Azure Stack platform heeft een zeer hoge veiligheidsgraad en voldoet aan de nodige certificeringen. Daarnaast heeft The Sourcing Company zowel de ISO 27001 en NEN7510 certificering. 

tijd 2

Snelheid

Snelheid is in deze tijd een zeer belangrijk element.  Azure Stack is 20 x sneller dan de Azure cloud en zorgt er voor dat data binnen no-time zichtbaar is op een ander device. 

Thesourcingcompany-dataopslag-azurestack-azure-cloudoplossing-dataopslag-Nederlandsecloud-partner 2 

Een prettig online werkplek, onze diensten gaan verder dan alleen de ICT infrastructuur inrichten.

werkplek analyse-1

Werkplek analyse

We beoordelen jouw werkplek en identificeren wat de eindgebruikers nodig hebben om op de meest prettige manier te werken, van hardware tot apparaten, van software tot accesoires.

Werkplek configuratie

Werkplek configuratie

Op basis van de behoeften van de eindgebruiker installeren we de optimale en op maat gemaakte werkplek om ervoor te zorgen dat ze dingen op een efficiënte manier gedaan kunnen krijgen

Werkplek implementeren

Werkplek implementatie

Wij zorgen voor integratie en implementatie van migratie die we zullen inzetten en onderhouden in overeenstemming met de gevestigde beste praktijken

werkplek enablment

Werkplek optimalisatie

We zorgen ervoor dat mensen het maximale uit hun werkplek halen door hen actief voor te lichten en te vestigen op alle functies en functionaliteiten die we aanbieden.

endless support

Eindeloze ondersteuning

Wij zijn er voor onze werkplek gebruikers. Het maakt niet uit wat de vraag is die we krijgen, we zullen alles doen om te helpen en het werken zo prettig mogelijk te maken

iot-3337536_1920 zw

 

 

 

Enthousiast geworden en benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact op met één van onze medewerkers voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.