New call-to-action

 

 

Onze vacatures

SERVICEDESK ENGINEER
SHAREPOINT ENGINEER
                                 Lees meer
OPEN SOLLICITATIE
JUNIOR CLOUD SPECIALIST
CLOUD SPECIALIST
AZURE DEVOPS ENGINEER

Collega's aan het woord

Anne - Marketing & Events

Samen met twee collega’s zorg ik voor de marketing en events van The Sourcing Company. Voor de marketing onderhoud ik de social media kanalen, maak ik vlogs om technische onderwerpen op een leuke manier begrijpelijk te maken en help ik met alle andere zaken. Naast dat ik de interne en externe events organiseer, leg ik deze ook vast in vlogs. Kortom: een hele leuke en afwisselende baan.

Fayko - Stagiair

Al vanaf het eerste moment dat ik hier binnenkwam op sollicitatie merkte ik de open- en gezellige sfeer. Daarnaast zijn de lijntjes erg kort, het is geen probleem om iemand even aan te spreken. Er wordt bij TSC gewerkt volgens 2 principes: Holacracy en Hostmanship, dat komt heel erg naar voren. Iedereen probeert elkaar te helpen en nieuwe collega's worden heel erg open ontvangen!

Bas - Data Analist

Ik ben hier binnengekomen als stagiair en ontvangen als een nieuwe medewerker. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de medewerkers binnen The Sourcing Company, iedereen is gelijk. Het motto prettig werken komt enorm naar voren bij TSC! Inmiddels geen stagiair meer maar een contract gekregen waarin ik mij bezighou met Power Bi rapportages en business analyses. Op de vrijdagmiddag stop ik met rapportages en analyses en ga ik door naar onze bar waar we altijd gezellig de week afsluiten! 

Dit wordt jouw werkplek!