Waarom deze baan (n)iets voor jou is!

pro en cons sharepoint
cons

Wat ga je doen?

laptop-3190194_1920

In jouw functie beheer je samen met andere SharePoint Engineers tientallen SharePoint omgevingen, zowel on-premise, Hybrid als SharePoint Online. Je ontwerpt en onderhoud SharePoint omgevingen. Je denkt mee over hoe we huidige SharePoint omgevingen kunnen optimaliseren. Je werkt zelfstandig aan een migratie traject van SharePoint 2016 On-Premise naar SharePoint Online en helpt klanten met hun ICT-vraagstukken.

Daarnaast adviseer je onze klanten ook over hoe zij hun doelstellingen (beter) kunnen behalen door gebruik te maken van standaard SharePoint-oplossingen. Want jij weet wat SharePoint allemaal kan en waar de beperkingen liggen! DevOps is jou niet onbekend. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de SharePoint omgevingen en al je collega’s staan tot je beschikking om automation daarvoor in te regelen. Natuurlijk ben je ook gewoon consultant en dat maakt dat je veel afwisseling in je werk zal vinden.

 

 

 

Wat krijg je van ons?

 • Salaris.  

  Het allerbelangrijkste natuurlijk. Maar daarnaast krijg je nog veel meer leuke dingen: 
 • 26 vakantiedagen
 • Met korting naar de sportschool
 • Gezellige barbecues bij collega's in de tuin
 • Dé vrijdagmiddagborrel
 • Aandacht voor jou én leuke teamuitjes
 • Ieder kwartaal een ontspannende massage 
 • En nog veel belangrijker: leuke collega's
 • Samen werken we aan de toekomst; jouw input en bijdrage telt
home-office-336373_1920

Hier ga je werken

kantoor 1

Wij zijn dé Cloud provider met de focus op ultieme dienstverlening rondom Private en hybride Cloud. Ons doel is om mensen prettig te laten werken. Niet alleen de klanten maar ook onze eigen medewerkers. Ons mooie kantoor in Woerden is door zijn centrale ligging in Nederland vanuit alle kanten goed bereikbaar. Daarnaast hebben wij ook een kantoor in Dordrecht. Met ruim 45 collega’s werken we elke dag hard om de klanten zo goed mogelijk te bedienen. Ontspanning vinden wij belangrijk en daarom komt er ieder kwartaal bijvoorbeeld een masseur op kantoor voor een ontspannende massage en organiseren we leuke teamuitjes zoals een leuk zomerevent, doen we mee met de singelloop en dineren dan bij de directeur. Op eigen initiatief gebeurt het regelmatig dat collega’s samen na werk een hapje gaan eten.

We hebben liefde voor Microsoft en in samenwerking met Microsoft zijn wij als bedrijf in staat om hybride Azure cloudoplossingen te leveren aan onze opdrachtgevers. Wij zijn 5 x Microsoft gold Partner en 3 x Microsoft Silver Partner. Hiermee behoren we tot de top van de Cloud providers van Nederland.

Solliciteren

cdn2.hubspot.nethubfs3348646social-suggested-imagescdn2.hubspot.nethubfs3348646team-2954004_1920