De prettige werkplek® powered bij The Sourcing Company

Iedereen verdient een prettige werkplek. Dat is onze missie. The Sourcing Company heeft voor u een methode ontwikkeld die veel verder gaat dan automatisering en werken in de Cloud! U bent onze gast, u wordt gezien en u wordt snel geholpen zonder dat u ons hoeft te wenken. Bij ons draait het om PRETTIG WERKEN. Overal en altijd.

Samen met u kijkt The Sourcing Company wat PRETTIG WERKEN concreet voor u en uw medewerkers betekent. U krijgt advies over hoe het beste met de applicatie gewerkt kan worden. Wij inventariseren obstakels die PRETTIG WERKEN in de weg staan. En we zetten meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied in om voor uw gebruikers een PRETTIG WERKEN omgeving en beleving te creëren.

Wij geloven dat de beleving van PRETTIG WERKEN het arbeidsplezier vergroot en daarmee de productiviteit en creativiteit van een individu. The Sourcing Company maakt het mogelijk en waar! Wij bieden u de prettige werkplek die altijd en overal beschikbaar is. We zorgen dat uw digitale veiligheid en snelheid elke dag bij ons op de radar staan. Wij bieden applicaties die voldoen aan uw maatstaven en ontwikkelen tooling die repeterende handelingen wegneemt.

Met een gebruikerstevredenheid van een 8 nemen wij geen genoegen, The Sourcing Company gaat voor de 10! Wij helpen u kiezen uit onze uitgebreide menukaart met de juiste mix van devices, applicaties en tooling.