Partners

Wij stellen de allerhoogste eisen aan onze partners. Net als u.

PRETTIG WERKEN kan alleen met ijzersterke partners. We nemen geen enkel risico als het gaat om veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom werken wij alleen samen met partners die hun sporen ruimschoots verdiend en bewezen hebben. Zo weet u zeker dat u goed zit bij The Sourcing Company.

Veeam

Veeam staat voor zekerheid met betrekking tot bedrijfsgegevens. Veeam wil organisaties tijd besparen en de risico’s laten verkleinen.

Veeam heeft als marktpionier Availability for the Always-On Enterprise™ ontwikkeld. Veeam maakt gebruik van virtualisatie-, opslag- en cloudtechnologieën.

Veeam is een softwarebedrijf dat zich richt op het maken van backup’s. Veeam, dat in 2006 is opgericht, telt momenteel wereldwijd 41.000 ProPartners en meer dan 205.000 klanten. Het hoofdkantoor van Veeam bevindt zich in Baar, Zwitserland. Het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld. Anders dan ‘Legacy backup oplossingen, die recovery time (RTO) en recovery point objectives (RPO) van uren of dagen hebben, helpt Veeam ondernemingen bij het realiseren van een recovery time en point objectives (RTPO™) van minder dan 15 minuten voor alle applicaties en data’.

Wij zijn vanaf het begin betrokken bij Veeam. Vanwege de hoge kwaliteit die Veeam levert is Veeam in onze optiek de beste keus.

Voor The Sourcing Company is Veeam de leverancier op het gebied van synchronisatie tussen haar datacenters.

Klik hier om naar de website van Veeam te gaan.

Cloud partner

logo