Partners

Wij stellen de allerhoogste eisen aan onze partners. Net als u.

PRETTIG WERKEN kan alleen met ijzersterke partners. We nemen geen enkel risico als het gaat om veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom werken wij alleen samen met partners die hun sporen ruimschoots verdiend en bewezen hebben. Zo weet u zeker dat u goed zit bij The Sourcing Company.

Legalsense

Nieuwe, innovatieve oplossingen vinden voor de juridische praktijk, is waar Legalsense voor staat. Software die het leven aangenamer maakt. Intuïtief en efficiënt werken, ook als de onderliggende processen juist heel complex zijn.

Het uitoefenen van een bedrijf, dat zich bezighoudt met het leveren van informatie- en technologiediensten, alsmede het leveren en ontwikkelen van software voor (juridische) professionals. Na enkele jaren van succesvolle samenwerking op projectbasis besloten Bram Braakman en Klaas van Schelven in 2009 Legalsense op te richten. Inmiddels mogen ze ca. 200 advocatenkantoren en juridische dienstverleners van één tot honderd fee earners tot de tevreden klanten rekenen. De klanten zijn vaak juist die kantoren die even een stapje extra doen voor hun cliënten, zowel juridisch inhoudelijk als met innovatieve dienstverlening.

The Sourcing Company en Legalsense werken al lang met elkaar samen. We hosten Legalsense voor onze relaties vanuit onze datacenters. Wij zijn de eerste partner van Legalsense in Nederland.

Klik hier om naar de website van Legalsense te gaan.

afbeelding1

Cloud partner

logo