Partners

Wij stellen de allerhoogste eisen aan onze partners. Net als u.

PRETTIG WERKEN kan alleen met ijzersterke partners. We nemen geen enkel risico als het gaat om veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom werken wij alleen samen met partners die hun sporen ruimschoots verdiend en bewezen hebben. Zo weet u zeker dat u goed zit bij The Sourcing Company.

Eurofiber

Als burgers, overheden en bedrijven samen maatschappelijke en economische uitdagingen aangaan kan er veel meer bereikt worden. Technologie maakt het daarbij mogelijk om middelen slimmer en efficiënter in te zetten. Kortom, Eurofiber wil meewerken om een Smart Society te creëren.

Eurofiber Nederland is een groeiende leverancier van hoogwaardige digitale infrastructuur. Met het eigen glasvezelnetwerk en veilige datacenter bieden zij bedrijven, overheden en non-profitorganisaties een toekomstvaste en open infrastructuur. De bedrijven die Eurofiber bedient hebben de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. De infrastructuur die Eurofiber legt is de basis voor een slimmere en efficiëntere inzet van middelen, door een permanente uitwisseling en ongelimiteerde beschikbaarheid van data. The Sourcing Company speelt hier handig op in.

Eurofiber is onderdeel van de Eurofiber Group en werd opgericht in 2000. Het is een organisatie met ruim 200 medewerkers en vestigingen in Maarssen, Heerlen en Brussel (België). Het is een bekende speler in de markt voor glasvezelverbindingen.

Het unieke aan het partnership met Eurofiber is dat wij maandelijkse abonnementen aanbieden. Hiernaast levert Eurofiber directe verbindingen aan The Sourcing Company wat ervoor zorgt dat onze klanten gebruik kunnen maken van private netwerken. Eurofiber heeft het modernste datacenter van Europa, deze staat in Groenekan. Klik hier voor de klantcase van Eurofiber over The Sourcing Company.

Klik hier om naar de website te gaan van Eurofiber.

 

Cloud partner

logo