Op deze pagina laten wij graag een paar van onze klanten aan het woord om te vertellen hoe zij de samenwerking met the Sourcing Company ervaren.

Zorg in Nederland

Zorg in Nederland

Stabiele IT-omgeving draagt bij aan verhogen efficiency en kwaliteit van de Zorg in Nederland. The Sourcing Company ondersteunt kraamzorgorganisatie met toekomstgerichte IT-oplossing.

“The Sourcing Company is in alle facetten een mooi bedrijf. Ze denken groot en beginnen in kleine stukjes. Dat past bij ons.” – Louis Schuerman

De beste omgeving

ZiN heeft bewust gekozen voor een cloudoplossing. Schuerman: “Ik wil niet bezig hoeven zijn met hardware, het moet gewoon werken. Schuerman vindt het prettig dat alle IT op het platform van TSC draait. “Het geeft mij het gevoel dat we nu gebruikmaken van de beste omgeving én dat er nog vooruitgang in de toekomst is. The Sourcing Company staat nooit stil. Het is een partij die zelf vooroploopt en continu met ons meedenkt hoe we IT nog beter kunnen inzetten. Ze helpen ons verder. Ik vind het in alle facetten een mooi bedrijf. Ze denken groot en beginnen in kleine stukjes. Stap-voor-stap. Dat past bij ons.”