fbpx

Nice work in progress

Estimated reading time: 2 minutes

Is het mogelijk om jou als persoon probleemloos en prettig te laten werken? Dat vooral niet de vaak opgedrongen techniek, maar jouw uitdaging datgene is waar topprioriteit aan wordt gegeven. Probleemloos en prettig werken is mogelijk, maar vraagt wel om een compleet andere aanpak. Nieuwsgierig wat deze nieuwe aanpak is?

Alles draait om jou!

Als we niet in staat zijn om echt jouw uitdagingen te begrijpen, leveren we alleen maar standaardantwoorden en standaardoplossingen en blijven we waarschijnlijk allebei net zo standaard als onze concurrenten. Die ‘alles draait om jou’ gedachte en het samen iets nieuws en unieks willen maken verduidelijken we graag met een voorbeeld:

De andere aanpak in de praktijk

Prettig werken hebben we gerealiseerd voor een aantal advocaten. Hoe? Door hen letterlijk bij ons op kantoor uit te nodigen en de vraag te stellen waar zij wakker van liggen. Tijdens deze discussie werden een aantal probleemstellingen geformuleerd en naar oplossingen gezocht. Het resultaat: Advocaten werken nu plezieriger met juridische documenten in een speciaal voor hen ontwikkelde omgeving, Magistra, waarbij zij onder andere niet meer door e-mail worden afgeleid wanneer ze in het DMS werken. Tijd is geld, en dat geldt zeker in de advocatuur. In dezelfde omgeving kunnen zij nu ook hun urenregistratie per case bijhouden om altijd de juiste factuur te sturen en mogelijke discussies met cliënten uit te sluiten. Dit als bewijs dat deze andere aanpak werkt. Het gaat niet om het leveren van technologie, maar om het oplossen van kernproblematieken die voor ieder individu of branche anders zijn.

Hoe laten we jou prettiger werken?

De passie is om duizenden mensen met veel meer plezier hun werk te laten doen. Dat is een grote ambitie, maar begint altijd bij kennisdeling. Concreet: De komende tijd kun je van ons heel veel praktische tips verwachten over slimmer samenwerken, het optimaliseren van je eigen werkplek, het veilig werken met bestanden en nog heel veel meer. Zodat je nog meer uit je werkdag kunt halen, efficiënter gaat werken en onnodige tijdsverspilling voorkomt.

Wat is jou uitdaging?

Reageer! Het goed uitvoeren van prettig werken is alleen mogelijk als we begrijpen wat je als gebruiker dagelijks doet en welke hindernissen je daarbij ervaart. Reacties over jouw dagelijkse uitdagingen zijn dan ook uitermate welkom. Prettig werk in uitvoering!

Wat is jouw uitdaging? Laat ‘m here achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Share this post
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Always direct
Receive the latest news?

Subscribe to the newsletter!

The Sourcing Company makes working in the cloud possible for all your employees, anytime and anywhere. We are looking for the most suitable and groundbreaking ICT solutions to enable you to work carefree.

© 2021 - The Sourcing Company - All rights reserved - Privacy statementDisclaimer

Website development: Media shed