fbpx

Document management system voor de advocatuur

Estimated reading time: 2 minutes

In de advocatuur speelt documentatie een grote rol, zonder documenten kan er immers geen sterke case opgebouwd worden. U zult wel eens moedeloos worden, kijkend naar de stapel informatie op uw bureau en de berg data in uw inbox en op de harde schijf. Hulp is prettig, maar ondersteunend personeel heeft soms ook moeite om door de bomen het bos nog te zien. Help uzelf en al uw collegae met een document management system dat voor u werkt.

Dé document management software

Contentworker is een complete oplossing voor zaakgericht document- en emailbeheer voor de juridische markt en andere sectoren voor professionele dienstverlening. Alle documentatie, informatie, contracten en contacten worden op één plek bewaard en overzichtelijk opgeslagen. Kennis en informatie kan eenvoudig worden gecategoriseerd, waardoor kennis eenvoudig gedeeld kan worden en informatie snel wordt teruggevonden. Contentworker zorgt niet enkel voor tijdsbesparing, maar optimaliseert de workflow en maximaliseert daarmee de ruimte voor de écht belangrijke werkzaamheden binnen het vak.

Contentworker is onmisbaar

Wanneer de software-oplossing van Contentworker is geïntegreerd in uw systemen, zal deze al snel onmisbaar zijn. Alle documentatie, dus ook email, wordt eenvoudig op een logische plek opgeslagen. Het terugvinden van informatie gaat zo mogelijk nog handiger, zie het voor u als een zoekmachine zoals Google; u vult een zoekterm in een binnen no-time krijgt u de informatie die u nodig hebt.

Contentworker en Magistra

De intuïtieve oplossingen van Contentworker zijn opgenomen in Magistra. Magistra is een werkomgeving in de Cloud, een hybride oplossing waarin verschillende functionaliteiten samenkomen en samenwerken. Het is de eerste werkomgeving die specifiek is ingericht voor de advocatuur. We hebben het ontwikkeld vanuit contact met de gebruiker en met grote affiniteit met de juridische sector. In Magistra komen functionaliteiten samen die uw werkzaamheden versterken. Alle data wordt opgeslagen op onze eigen server in Nederland, veilig en altijd toegankelijk.

Bent u geïnteresseerd in een optimalisatieslag? Samen kijken we naar de huidige set software-oplossingen, de mogelijkheden binnen Magistra en de integratie van al deze oplossingen. Het doel is prettiger werken, altijd, overal en veilig. Wilt u meer weten over Magistra, download dan nu onze gratis whitepaper over Magistra.

CTA-Whitepaper MagistraDownload
this whitepaper

Wilt u meer weten over alle facetten die een online werkplek voor de juridische sector moet bevatten? Download dan nu gratis onze whitepaper over Magistra.

Share this post
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Always direct
Receive the latest news?

Subscribe to the newsletter!

The Sourcing Company makes working in the cloud possible for all your employees, anytime and anywhere. We are looking for the most suitable and groundbreaking ICT solutions to enable you to work carefree.

© 2020 - The Sourcing Company - All rights reserved

Website development: Media shed