Dienstverlening

Het verhaal van The Sourcing Company is in 2007 begonnen op Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Eerst lag de focus vooral op outsourcing en het beheren van ICT-infrastructuren van onze klanten. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met 30 medewerkers en een klantenportefeuille waar we meer dan trots op zijn. Als cloud provider streven wij naar ultieme dienstverlening, waarbij ons eigen cloud platform centraal staat. Zo geven wij ons streven inhoud: prettig werken voor iedereen.

Dienstverlening die perfect bij u past

  • 1. Ons streven is dat iedereen prettig werkt in de cloud. U krijgt snel een beeld van wat dat concreet voor u en uw medewerkers betekent. Dat is maatwerk.
  • 2. U kunt vervolgens gebruik maken van een proefopstelling, zodat u weet wat de kracht van onze aanpak is.
  • 3. Met onze bewezen aanpak zetten we uw bedrijf en uw gebruikers over naar de Cloud inventarisatie, planning, testing, definitieve oplevering, service)
  • 4. U krijgt dienstverlening die bij u past

De praktijk

  • We streven naar een gebruikerstevredenheid van een 10 en scoren inmiddels een gemiddelde score ruim boven de 8.
  • Vele klanten gingen u voor
  • Onze hoog gecertificeerde datacenters in Nederland doorstaan de toets elk jaar glansrijk
  • Onze klanten besparen gemiddeld veel op ICT kosten

Iedereen altijd welkom

U voelt zich te allen tijde welkom bij ons, dat is ons streven. De filosofie van Hostmanship zegt alles over hoe wij tegen dienstverlening aankijken.

De relatie met u staat centraal, evenals onze dienstbare opstelling.

Alleen specialisten

Onze specialisten hebben een hoge gebruikerstevredenheid als belangrijkste missie. Daarbij gaan ze altijd een stap verder. Van advisering tot begeleiding bij complexe en minder complexe ICT vraagstukken. Onze collega’s weten voor elke uitdaging een oplossing te vinden.
 Het merendeel van onze specialisten heeft een ITIL, Prince II en Scrum certificering. Het up-to-date houden van deze kennis zien wij als vanzelfsprekend.

Zelfsturende teams

Wij geloven in de kracht van onze specialisten. De enige manier waarop zij in hun kracht kunnen komen en blijven is door hen volledige verantwoordelijkheid te geven over de werkzaamheden.

Onze teams zijn zelfsturend, waardoor er sneller geschakeld kan worden.

Klaar voor
de stap naar de cloud?

Is jouw bedrijf toe aan de stap naar de cloud? Een van onze specialisten geeft u, online of op locatie, graag vrijblijvend advies.

Maak snel een afspraak