Cloud

De Cloud is een middel en geen doel op zich. In de verschillende aanbiedingsvormen biedt de Cloud u veel voordelen die in onze ogen het PRETTIG WERKEN faciliteren.

Wij brengen u naar de juiste Cloud!

Een Cloud voor iedereen

Werken in de Cloud is niet meer weg te denken. Wij realiseren ons echter dat de Cloud voor veel bedrijven letterlijk een wazige wolk is. Graag nemen wij u mee in de wereld van de Cloud. Er wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende Cloud varianten: public, private en hybrid Cloud.

  • Geen grote investeringen vooraf
  • Flexibiliteit voor het individu
  • Betaal voor wat je gebruikt
  • Geen zorgen over veiligheid en continuïteit

cloud

Private Cloud

De private Cloud kan zowel op een door u gekozen locatie zijn opgebouwd (on-premise) als op een locatie gekozen door een Cloud aanbieder (partner hosted).

Public Cloud

In de public Cloud wordt gebruik gemaakt van een gedeelde infrastructuur. Deze infrastructuur kan bezit zijn van, beheerd en ondersteund worden door verschillende type organisaties en staat op locatie van de leverancier.

Office 365 is hiervoor een bekende oplossing evenals Azure van Microsoft.

Hybrid Cloud

De hybrid Cloud variant is de combinatie tussen de public en de private Cloud. Ook in deze variant is Office 365 de bekendste oplossing. Er zijn echter specifieke business applicaties die niet binnen Office 365 worden aangeboden. Deze specifieke applicaties bieden wij op onze WebInfra omgeving wel. Door de koppeling van ons WebInfra platform aan het Office 365 platform ontstaat de beleving in één en dezelfde omgeving te werken.

Certificeringen

 

Met onze certificeringen in zowel de private, public als in de hybride variant, zijn wij in staat om binnen elk Cloud model de juiste oplossing te bieden. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden. Gold partner algemeen