fbpx

Webinar: HPE & Microsoft Azure Stack HCI Oplossingen (engelstalig)

Geschatte leestijd: 1 minuut

In 2019 kondigde Microsoft Azure Stack HCI-oplossingen aan die beschikbaar zijn voor klanten en partners die gevirtualiseerde applicaties willen uitvoeren op een moderne hyper geconvergeerde infrastructuur (HCI) om de kosten te verlagen en de prestaties te verbeteren.

Azure Stack HCI-oplossingen bevatten dezelfde software-gedefinieerde reken-, opslag- en netwerksoftware als Azure Stack. De oplossing integreert met Azure voor hybride mogelijkheden zoals cloudgebaseerde back-up, siteherstel, monitoring en meer. Azure Stack HCI is een evolutie van datacenter computing. Het combineert Windows Server-technologieën en hypergeconvergeerde infrastructuur (HCI) met Azure hybride cloudintegratie.

Het aannemen van hybride cloud is een reis en het is belangrijk om een ​​strategie te hebben die rekening houdt met verschillende workloads, vaardigheden en tools. Microsoft is de toonaangevende cloudleverancier die een uitgebreide set hybride cloudoplossingen levert, zodat klanten en partners de juiste tool voor de klus kunnen gebruiken zonder compromissen te hoeven sluiten. Door te kiezen voor zeer beschikbare, zeer schaalbare Microsoft HCI-oplossingen, kunnen partners en eindklanten een hoogwaardig aanbod gebruiken en inzetten voor hun (interne) klanten tegen een betere prijs.

Samen met HPE en Interxion hebben wij een aantal keer een webinar gegeven om je te informeren over AzureStack HCI en onderstaande vragen uit de praktijk te beantwoorden en meer:

  • Hoe gebruik je Microsoft Azure Hybrid Platform?
  • Waaruit bestaat AzureStack HCI?
  • Hoe kan connectiviteit uw bedrijf ten goede komen?
  • AzureStack HCI en de juiste technologie kiezen uit het brede HPE-portfolio?

Dit webinar kun je nu hier terug kijken.

Deel deze post
Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op whatsapp
WhatsApp

Altijd direct
Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

The Sourcing Company maakt altijd en overal werken in de cloud voor al jouw werknemers mogelijk. Wij zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossingen om je zorgeloos te kunnen laten werken.

© 2021 – The Sourcing Company – Alle rechten voorbehouden – Privacy statementDisclaimer

Website ontwikkeling: Medialoods