Microsoft Azure Stack

Prettig werken in de cloud, gegarandeerd data opslaan in Nederland, bij een Nederlands bedrijf én profiteren van alle functionaliteiten van de publieke Cloud? Dat kan, met Azure Stack.

The Sourcing Company gelooft dat iedereen overal en altijd prettig kan werken in de Cloud. Onze passie is zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossing zodat onze gebruikers echt zorgeloos kunnen werken. Ons uitgangspunt is elke dag minder doen en meer bereiken, door slimmer te werken middels automatiseren en efficiëntere processen. We zijn groot fan van innovatieve technieken. We werken aan Visual Scripting en hebben een complete software oplossing (‘Magistra’) voor de juridische branche ontwikkeld. Onze hybride en private Cloud zijn onze trots. Met Microsoft Azure Stack zijn we compleet.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Het dilemma van veel bedrijven: behoefte aan een hybrid Cloud

Vrijwel geen enkel bedrijf wil op lange termijn nog fysiek een eigen datacenter hebben. Hedendaagse IT-toepassing vragen veel van de capaciteit van IT-omgevingen van bedrijven. Zoveel, dat er steeds vaker wordt uitgeweken naar de public Cloud. Azure van Microsoft biedt in de public Cloud vele diensten aan. Het past in de digitale transformatie en modernisering van applicaties die bedrijven, medewerkers en klanten helpen hun werkzaamheden te optimaliseren. Sommige applicaties zijn echter niet zomaar in de public Cloud beschikbaar te maken, bijvoorbeeld vanwege wet- en regelgeving. Daarom willen steeds meer bedrijven hun belangrijkste applicaties en data in een eigen omgeving beheren. Dat kan nu met Azure Stack, dat de diensten van een public Cloud aanbiedt in een private Cloud. Het levert een hybrid Cloud op met een Azure omgeving onder dezelfde voorwaarden als je eigen datacenter. Het beste van beide kanten dus.


 

Overstappen naar Azure Stack 

Azure Stack biedt een aantal hele grote voordelen en biedt een unieke mogelijkheid om de stap naar de Cloud te maken. Met Azure Stack profiteer je van lagere kosten, meer flexibiliteit en verhoogde business agility die de Cloud biedt. De voor velen bekende publieke Azure variant heeft zich de afgelopen jaren meer dan bewezen en Stack is het verlengstuk daarvan, met een kleinere footprint in de eigen datacenter. Azure Stack kent dezelfde gebruikersinterface en API’s (development) als public Azure Cloud. Bij het overstappen kan dus gewoon gebruik worden gemaakt van de bekende functionaliteiten die men gewend is.

Het biedt voor bedrijven een enorme kans. Om over te stappen wordt de omgeving door TSC opnieuw opgebouwd. Het volledige (en dure) serverlandschap van de private Cloud met diensten waar lang niet altijd gebruik van wordt gemaakt, wordt losgelaten. De stack en het gewenste landschap worden vanuit automatisering en standaardisatie ingericht. De diensten en managed-services krijgen hierin efficiënt een plek. TSC beheert deze diensten die door klanten te gebruiken zijn. Met de templates kan een omgeving uiteindelijk met één druk op de knop worden opgeschaald, uitgerold of geüpdatet. Uiteraard in nauw overleg.

 

 

 

 


 

 
 
 
 
 
Hewlett_Packard_Enterprise_logo.svg

HPE Azure Stack

Sinds jaar en dag werken wij met de hardware van HPE, dankzij de hoge mate van betrouwbaarheid en de uitstekende technische support. Daarnaast hebben Microsoft en HPE al 30 jaar een succesvolle samenwerking.

Deze samenwerking komt perfect tot uiting in de Azure  Stack. De HPE pro Liant servernodes zijn ontwikkeld voor optimale gebruikerservaring binnen Azure en biedt ons alle handvatten om flexibele en schaalbare hybride cloud diensten aan te bieden aan onze klanten.

Lees meer over onze HPE Azure Stack in de business case van HPE.

Neem contact met mij op